Valsartan Sandoz Tablet Filmomhuld 320mg

Valsartan Sandoz Tablet Filmomhuld 320mg

Sandoz BV.
Valsartan Sandoz Tablet Filmomhuld 320mg

Bijsluiter

In de bijsluiter van Valsartan Sandoz Tablet Filmomhuld 320mg staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

KIJKsluiter

KIJKsluiter is een animatievideo waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van Valsartan Sandoz Tablet Filmomhuld 320mg wordt uitgelegd in begrijpelijke spreektaal en is beschikbaar in meerdere talen.

Apotheek.nl

Valsartan Sandoz Tablet Filmomhuld 320mg op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Thuisarts

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg over uw Medicijnkosten

Bekijk of Valsartan Sandoz Tablet Filmomhuld 320mg in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of u eventueel zelf nog moet bijbetalen.

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Valsartan Sandoz Tablet Filmomhuld 320mg veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Valsartan Sandoz Tablet Filmomhuld 320mg?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Valsartan Sandoz Tablet Filmomhuld 320mg in het verkeer.

Mist u iets in dit overzicht?