Atimos Aerosol 12mcg/dosis Spuitbus 100do

Atimos Aerosol 12mcg/dosis Spuitbus 100do

Medcor Pharmaceuticals BV.
Atimos Aerosol 12mcg/dosis Spuitbus 100do

Video's

Bijsluiter

In de bijsluiter van Atimos Aerosol 12mcg/dosis Spuitbus 100do staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

Apotheek.nl

Atimos Aerosol 12mcg/dosis Spuitbus 100do op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

KIJKsluiter

KIJKsluiter is een animatievideo waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van Atimos Aerosol 12mcg/dosis Spuitbus 100do wordt uitgelegd in begrijpelijke spreektaal en is beschikbaar in meerdere talen.

Thuisarts

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Hoe inhaleren?

Hoe moet u Atimos Aerosol 12mcg/dosis Spuitbus 100do gebruiken? Bekijk de aanvullende instructies van de Stichting IMIS en inhalatorgebruik.nl.

Uitleg over uw Medicijnkosten

Bekijk of Atimos Aerosol 12mcg/dosis Spuitbus 100do in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of u eventueel zelf nog moet bijbetalen.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Atimos Aerosol 12mcg/dosis Spuitbus 100do?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Atimos Aerosol 12mcg/dosis Spuitbus 100do veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Atimos Aerosol 12mcg/dosis Spuitbus 100do in het verkeer.

Medicijnen over?

Houdt ons water gezond, spoel geen medicijnen door! Lever uw oude of gebruikte medicijnen in bij de apotheek. Ontdoe de medicijnen van het etiket in verband met uw privacy. De doosjes mogen bij het oud papier. Lever doordrukstrips en glaswerk met hierin medicijnresten in bij de apotheek. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Pat. Vereniging

Gerelateerde patiëntenverenigingen voor patiënten die Atimos Aerosol 12mcg/dosis Spuitbus 100do gebruiken.

Mist u iets in dit overzicht?