Zovirax Koortslip Doseerpomp Creme 50mg/g

Zovirax Koortslip Doseerpomp Creme 50mg/g

Haleon Netherlands BV.
Zovirax Koortslip Doseerpomp Creme 50mg/g

Bijsluiter

In de bijsluiter van Zovirax Koortslip Doseerpomp Creme 50mg/g staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

Apotheek.nl

Zovirax Koortslip Doseerpomp Creme 50mg/g op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Zovirax Koortslip Doseerpomp Creme 50mg/g?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Zovirax Koortslip Doseerpomp Creme 50mg/g veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Zovirax Koortslip Doseerpomp Creme 50mg/g in het verkeer.

Ziektebeeld informatie

Op deze website vindt u informatie over ziektebeelden en aandoeningen.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Zovirax Koortslip Doseerpomp Creme 50mg/g in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?