Jivi Injpdr Flacon 1000ie + Solv 2,5ml + Toebeh

Jivi Injpdr Flacon 1000ie + Solv 2,5ml + Toebeh

Bayer BV.
Jivi Injpdr Flacon 1000ie + Solv 2,5ml + Toebeh

Bijsluiter

In de bijsluiter van Jivi Injpdr Flacon 1000ie + Solv 2,5ml + Toebeh staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

Medischwijzer

Relevante informatie binnen handbereik. Vind informatie over ziekten en behandelingen, download of bestel materialen, lees de nieuwste updates en blijf op de hoogte, en nog veel meer.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Jivi Injpdr Flacon 1000ie + Solv 2,5ml + Toebeh?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Jivi Injpdr Flacon 1000ie + Solv 2,5ml + Toebeh in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Jivi Injpdr Flacon 1000ie + Solv 2,5ml + Toebeh in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?