Natriumbenzylpenicilline Sandoz Injpd Fl 10milj Ie

Natriumbenzylpenicilline Sandoz Injpd Fl 10milj Ie

Sandoz BV.
Natriumbenzylpenicilline Sandoz Injpd Fl 10milj Ie

Video's

Bijsluiter

In de bijsluiter van Natriumbenzylpenicilline Sandoz Injpd Fl 10milj Ie staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

Apotheek.nl

Natriumbenzylpenicilline Sandoz Injpd Fl 10milj Ie op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Thuisarts

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg over uw Medicijnkosten

Bekijk of Natriumbenzylpenicilline Sandoz Injpd Fl 10milj Ie in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of u eventueel zelf nog moet bijbetalen.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Natriumbenzylpenicilline Sandoz Injpd Fl 10milj Ie?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Natriumbenzylpenicilline Sandoz Injpd Fl 10milj Ie veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Natriumbenzylpenicilline Sandoz Injpd Fl 10milj Ie in het verkeer.

Medicijnen over?

Houdt ons water gezond, spoel geen medicijnen door! Lever uw oude of gebruikte medicijnen in bij de apotheek. Ontdoe de medicijnen van het etiket in verband met uw privacy. De doosjes mogen bij het oud papier. Lever doordrukstrips en glaswerk met hierin medicijnresten in bij de apotheek. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?