Methylprednisolon Eureco-pharma Infpdr Fl 1000mg

Methylprednisolon Eureco-pharma Infpdr Fl 1000mg

Bijsluiter

In de bijsluiter van Methylprednisolon Eureco-pharma Infpdr Fl 1000mg staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

KIJKsluiter

KIJKsluiter is een animatievideo waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van Methylprednisolon Eureco-pharma Infpdr Fl 1000mg wordt uitgelegd in begrijpelijke spreektaal en is beschikbaar in meerdere talen.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Methylprednisolon Eureco-pharma Infpdr Fl 1000mg?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Methylprednisolon Eureco-pharma Infpdr Fl 1000mg veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Methylprednisolon Eureco-pharma Infpdr Fl 1000mg in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Methylprednisolon Eureco-pharma Infpdr Fl 1000mg in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?