Yaz 24+4 Tablet Filmomhuld

Yaz 24+4 Tablet Filmomhuld

Bayer BV.
Yaz 24+4 Tablet Filmomhuld

Video's

Bijsluiter

In de bijsluiter van Yaz 24+4 Tablet Filmomhuld staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

KIJKsluiter

KIJKsluiter is een animatievideo waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van Yaz 24+4 Tablet Filmomhuld wordt uitgelegd in begrijpelijke spreektaal en is beschikbaar in meerdere talen.

Anticonceptie

Medischwijzer

Relevante informatie binnen handbereik. Vind informatie over ziekten en behandelingen, download of bestel materialen, lees de nieuwste updates en blijf op de hoogte, en nog veel meer.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Yaz 24+4 Tablet Filmomhuld?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Yaz 24+4 Tablet Filmomhuld veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Yaz 24+4 Tablet Filmomhuld in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Yaz 24+4 Tablet Filmomhuld in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?