Nimenrix Injpdr Flacon + Solvens In Wwsp + Toebeh

Nimenrix Injpdr Flacon + Solvens In Wwsp + Toebeh

Pfizer BV.
Nimenrix Injpdr Flacon + Solvens In Wwsp + Toebeh

Bijsluiter

In de bijsluiter van Nimenrix Injpdr Flacon + Solvens In Wwsp + Toebeh staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

KIJKsluiter

KIJKsluiter is een animatievideo waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van Nimenrix Injpdr Flacon + Solvens In Wwsp + Toebeh wordt uitgelegd in begrijpelijke spreektaal en is beschikbaar in meerdere talen.

Apotheek.nl

Nimenrix Injpdr Flacon + Solvens In Wwsp + Toebeh op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Nimenrix Injpdr Flacon + Solvens In Wwsp + Toebeh?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Nimenrix Injpdr Flacon + Solvens In Wwsp + Toebeh veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Nimenrix Injpdr Flacon + Solvens In Wwsp + Toebeh in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Nimenrix Injpdr Flacon + Solvens In Wwsp + Toebeh in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?