Ketoconazol 2% Zinkoxide 10% Creme Dmb

Ketoconazol 2% Zinkoxide 10% Creme Dmb

GMP Apotheek de Magistrale Bereider
Ketoconazol 2% Zinkoxide 10% Creme Dmb

Apotheek.nl

Ketoconazol 2% Zinkoxide 10% Creme Dmb op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Uitleg over uw Medicijnkosten

Bekijk of Ketoconazol 2% Zinkoxide 10% Creme Dmb in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of u eventueel zelf nog moet bijbetalen.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Ketoconazol 2% Zinkoxide 10% Creme Dmb?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Ketoconazol 2% Zinkoxide 10% Creme Dmb veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Ketoconazol 2% Zinkoxide 10% Creme Dmb in het verkeer.

Thuisarts

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Ziektebeeld informatie

Op deze website vindt u informatie over huidaandoeningen.

Medicijnen over?

Lever uw oude of gebruikte medicijnen in bij de apotheek. Ontdoe de medicijnen van het etiket in verband met uw privacy. Lever doordrukstrips en glaswerk met hierin medicijnresten in bij de apotheek. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?