Ozempic 1 Injvlst 1,34mg/ml Pen 3ml + Toebeh

Ozempic 1 Injvlst 1,34mg/ml Pen 3ml + Toebeh

Medcor Pharmaceuticals BV.
Ozempic 1 Injvlst 1,34mg/ml Pen 3ml + Toebeh

Video's

Bijsluiter

In de bijsluiter van Ozempic 1 Injvlst 1,34mg/ml Pen 3ml + Toebeh staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

Ramadan en Diabetes

Tijdens ramadan verandert er veel: dagritme, aantal maaltijden, hoeveelheid calorieën en koolhydraten en eventueel lichamelijke activiteit. Als mensen met diabetes geen rekening houden met deze veranderingen is de kans groot dat ze ontregeld raken.

KIJKsluiter

KIJKsluiter is een animatievideo waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van Ozempic 1 Injvlst 1,34mg/ml Pen 3ml + Toebeh wordt uitgelegd in begrijpelijke spreektaal en is beschikbaar in meerdere talen.

Apotheek.nl

Ozempic 1 Injvlst 1,34mg/ml Pen 3ml + Toebeh op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Fabrikant informatie

Uitleg over uw Medicijnkosten

Bekijk of Ozempic 1 Injvlst 1,34mg/ml Pen 3ml + Toebeh in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of u eventueel zelf nog moet bijbetalen.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Ozempic 1 Injvlst 1,34mg/ml Pen 3ml + Toebeh?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Ozempic 1 Injvlst 1,34mg/ml Pen 3ml + Toebeh veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Ozempic 1 Injvlst 1,34mg/ml Pen 3ml + Toebeh in het verkeer.

Thuisarts

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Medicijnen over?

Lever uw oude of gebruikte medicijnen in bij de apotheek. Ontdoe de medicijnen van het etiket in verband met uw privacy. Lever doordrukstrips en glaswerk met hierin medicijnresten in bij de apotheek. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Patiënt verenigingen

Gerelateerde patiëntenverenigingen voor patiënten die Ozempic 1 Injvlst 1,34mg/ml Pen 3ml + Toebeh gebruiken.

Mist u iets in dit overzicht?