Aerochamber Flow-vu Met Mondstuk Kids Groen 4+j As

Aerochamber Flow-vu Met Mondstuk Kids Groen 4+j As

Focus Care Pharmaceuticals
Aerochamber Flow-vu Met Mondstuk Kids Groen 4+j As

Video's

Hoe inhaleren?

Hoe moet u Aerochamber Flow-vu Met Mondstuk Kids Groen 4+j As gebruiken? Bekijk de aanvullende instructies van de Stichting IMIS en inhalatorgebruik.nl.

Voorzetkamer vervangen

Om een goede werking te kunnen garanderen is het belangrijk de AeroChamber Plus® Flow-Vu® na 12 maanden gebruik te vervangen. Om een nieuwe AeroChamber® voorzetkamer aan te vragen heeft u een recept van uw behandelend (long)arts nodig.

Vergoeding

De meeste zorgverzekeraars vergoeden één voorzetkamer per jaar. Deze valt onder het eigen risico vanuit de basisverzekering. Hiervoor is een recept van uw behandelend (long)arts nodig. Dit geldt voor alle voorzetkamers uit het AeroChamber assortiment. Vraag uw zorgverzekeraar naar de voorwaarden.

Uitleg over uw Medicijnkosten

Bekijk of Aerochamber Flow-vu Met Mondstuk Kids Groen 4+j As in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of u eventueel zelf nog moet bijbetalen.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Aerochamber Flow-vu Met Mondstuk Kids Groen 4+j As?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Aerochamber Flow-vu Met Mondstuk Kids Groen 4+j As veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Aerochamber Flow-vu Met Mondstuk Kids Groen 4+j As in het verkeer.

Thuisarts

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Medicijnen over?

Lever uw oude of gebruikte medicijnen in bij de apotheek. Ontdoe de medicijnen van het etiket in verband met uw privacy. Lever doordrukstrips en glaswerk met hierin medicijnresten in bij de apotheek. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Patiënt verenigingen

Gerelateerde patiëntenverenigingen voor patiënten die Aerochamber Flow-vu Met Mondstuk Kids Groen 4+j As gebruiken.

Mist u iets in dit overzicht?