Coaprovel Tablet Filmomhuld 150/12,5mg

Coaprovel Tablet Filmomhuld 150/12,5mg

Stephar BV.
Coaprovel Tablet Filmomhuld 150/12,5mg

Bijsluiter

In de bijsluiter van Coaprovel Tablet Filmomhuld 150/12,5mg staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

KIJKsluiter

KIJKsluiter is een animatievideo waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van Coaprovel Tablet Filmomhuld 150/12,5mg wordt uitgelegd in begrijpelijke spreektaal en is beschikbaar in meerdere talen.

Uitleg over uw Medicijnkosten

Bekijk of Coaprovel Tablet Filmomhuld 150/12,5mg in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of u eventueel zelf nog moet bijbetalen.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Coaprovel Tablet Filmomhuld 150/12,5mg?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Coaprovel Tablet Filmomhuld 150/12,5mg veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Coaprovel Tablet Filmomhuld 150/12,5mg in het verkeer.

Thuisarts

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Medicijnen over?

Lever uw oude of gebruikte medicijnen in bij de apotheek. Ontdoe de medicijnen van het etiket in verband met uw privacy. Lever doordrukstrips en glaswerk met hierin medicijnresten in bij de apotheek. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?