Arikayce Liposomaal Verndisp 59mg/ml F 10ml+toebeh

Arikayce Liposomaal Verndisp 59mg/ml F 10ml+toebeh

Video's

Bijsluiter

In de bijsluiter van Arikayce Liposomaal Verndisp 59mg/ml F 10ml+toebeh staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

Hoe inhaleren?

Hoe moet u Arikayce Liposomaal Verndisp 59mg/ml F 10ml+toebeh gebruiken? Bekijk de aanvullende instructies van de Stichting IMIS en inhalatorgebruik.nl.

Uitleg over uw Medicijnkosten

Bekijk of Arikayce Liposomaal Verndisp 59mg/ml F 10ml+toebeh in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of u eventueel zelf nog moet bijbetalen.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Arikayce Liposomaal Verndisp 59mg/ml F 10ml+toebeh?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Arikayce Liposomaal Verndisp 59mg/ml F 10ml+toebeh veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Arikayce Liposomaal Verndisp 59mg/ml F 10ml+toebeh in het verkeer.

Thuisarts

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Medicijnen over?

Lever uw oude of gebruikte medicijnen in bij de apotheek. Ontdoe de medicijnen van het etiket in verband met uw privacy. Lever doordrukstrips en glaswerk met hierin medicijnresten in bij de apotheek. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?