Arikayce Liposomaal Verndisp 59mg/ml F 10ml+toebeh

Arikayce Liposomaal Verndisp 59mg/ml F 10ml+toebeh

Video's

Bijsluiter

In de bijsluiter van Arikayce Liposomaal Verndisp 59mg/ml F 10ml+toebeh staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

Hoe inhaleren?

Hoe moet u Arikayce Liposomaal Verndisp 59mg/ml F 10ml+toebeh gebruiken? Bekijk de aanvullende instructies van de Stichting IMIS en inhalatorgebruik.nl.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Arikayce Liposomaal Verndisp 59mg/ml F 10ml+toebeh?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Arikayce Liposomaal Verndisp 59mg/ml F 10ml+toebeh veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet autorijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Arikayce Liposomaal Verndisp 59mg/ml F 10ml+toebeh in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Arikayce Liposomaal Verndisp 59mg/ml F 10ml+toebeh in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?