Sitagliptine/metformine Hcl Mylan Tab Fo 50/850mg

Sitagliptine/metformine Hcl Mylan Tab Fo 50/850mg

Mylan BV.
Sitagliptine/metformine Hcl Mylan Tab Fo 50/850mg

Bijsluiter

In de bijsluiter van Sitagliptine/metformine Hcl Mylan Tab Fo 50/850mg staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Sitagliptine/metformine Hcl Mylan Tab Fo 50/850mg?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Sitagliptine/metformine Hcl Mylan Tab Fo 50/850mg veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Sitagliptine/metformine Hcl Mylan Tab Fo 50/850mg in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Sitagliptine/metformine Hcl Mylan Tab Fo 50/850mg in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Patiëntenorganisaties

Patiëntenorganisaties hebben als doel om de belangen van mensen met een bepaalde ziekte te behartigen.

Mist u iets in dit overzicht?