Cimetidine Accord Tablet Filmomhuld 200mg

Cimetidine Accord Tablet Filmomhuld 200mg

Accord Healthcare B.v.
Cimetidine Accord Tablet Filmomhuld 200mg

Bijsluiter

In de bijsluiter van Cimetidine Accord Tablet Filmomhuld 200mg staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Cimetidine Accord Tablet Filmomhuld 200mg?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Cimetidine Accord Tablet Filmomhuld 200mg veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Cimetidine Accord Tablet Filmomhuld 200mg in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Cimetidine Accord Tablet Filmomhuld 200mg in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?