Tapentadol Xiromed Retard Tablet Mva 50mg

Tapentadol Xiromed Retard Tablet Mva 50mg

Xiromed
Tapentadol Xiromed Retard Tablet Mva 50mg

Bijsluiter

In de bijsluiter van Tapentadol Xiromed Retard Tablet Mva 50mg staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

KIJKsluiter

KIJKsluiter is een animatievideo waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van Tapentadol Xiromed Retard Tablet Mva 50mg wordt uitgelegd in begrijpelijke spreektaal en is beschikbaar in meerdere talen.

Terugbetaling eigen bijdrage patiënt

Voor Tapentadol Xiromed Retard Tablet Mva 50mg is door de overheid een eigen bijdrage vastgesteld. Wij helpen u hier graag op weg om de terugbetaalregeling van uw eigen bijdrage te gebruiken.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Tapentadol Xiromed Retard Tablet Mva 50mg?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Tapentadol Xiromed Retard Tablet Mva 50mg veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Medicijnen mee op reis

Of een medicijnverklaring nodig is hangt af van het medicijn, het land waar u naar toe gaat en hoelang u reist.

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Tapentadol Xiromed Retard Tablet Mva 50mg in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Tapentadol Xiromed Retard Tablet Mva 50mg in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?