Metoprololsuccinaat Mylan Ret 200 Tabl Mva 190mg

Metoprololsuccinaat Mylan Ret 200 Tabl Mva 190mg

Mylan BV.
Metoprololsuccinaat Mylan Ret 200 Tabl Mva 190mg

Bijsluiter

In de bijsluiter van Metoprololsuccinaat Mylan Ret 200 Tabl Mva 190mg staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

KIJKsluiter

KIJKsluiter is een animatievideo waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van Metoprololsuccinaat Mylan Ret 200 Tabl Mva 190mg wordt uitgelegd in begrijpelijke spreektaal en is beschikbaar in meerdere talen.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Metoprololsuccinaat Mylan Ret 200 Tabl Mva 190mg?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Metoprololsuccinaat Mylan Ret 200 Tabl Mva 190mg veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Metoprololsuccinaat Mylan Ret 200 Tabl Mva 190mg in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Metoprololsuccinaat Mylan Ret 200 Tabl Mva 190mg in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?