Flixotide Aer Cfkvr 50mcg/do Spbs 120 Do + Inhal

Flixotide Aer Cfkvr 50mcg/do Spbs 120 Do + Inhal

Stephar BV.
Flixotide Aer Cfkvr  50mcg/do Spbs 120 Do + Inhal

Video's

Bijsluiter

In de bijsluiter van Flixotide Aer Cfkvr 50mcg/do Spbs 120 Do + Inhal staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

KIJKsluiter

KIJKsluiter is een animatievideo waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van Flixotide Aer Cfkvr 50mcg/do Spbs 120 Do + Inhal wordt uitgelegd in begrijpelijke spreektaal en is beschikbaar in meerdere talen.

Hoe inhaleren?

Hoe moet u Flixotide Aer Cfkvr 50mcg/do Spbs 120 Do + Inhal gebruiken? Bekijk de aanvullende instructies van de Stichting IMIS en inhalatorgebruik.nl.

Apotheek.nl

Flixotide Aer Cfkvr 50mcg/do Spbs 120 Do + Inhal op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Flixotide Aer Cfkvr 50mcg/do Spbs 120 Do + Inhal?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Flixotide Aer Cfkvr 50mcg/do Spbs 120 Do + Inhal veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet autorijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Flixotide Aer Cfkvr 50mcg/do Spbs 120 Do + Inhal in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Flixotide Aer Cfkvr 50mcg/do Spbs 120 Do + Inhal in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?