Metoject Pen Injvlst 17,5mg/0,35ml (50mg/ml) Pen

Metoject Pen Injvlst 17,5mg/0,35ml (50mg/ml) Pen

Pharmanovia Benelux BV.
Metoject Pen Injvlst 17,5mg/0,35ml (50mg/ml) Pen

Video's

Bijsluiter

In de bijsluiter van Metoject Pen Injvlst 17,5mg/0,35ml (50mg/ml) Pen staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

Metocare

MetoCare® is opgezet voor patiënten en hun zorgverleners die gebruik maken van injecties met methotrexaat (Metoject® en Metoject® PEN). De doelstelling van MetoCare® is om de patiënten zo goed mogelijk te helpen en te begeleiden bij het gebruik van hun medicatie.

KIJKsluiter

KIJKsluiter is een animatievideo waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van Metoject Pen Injvlst 17,5mg/0,35ml (50mg/ml) Pen wordt uitgelegd in begrijpelijke spreektaal en is beschikbaar in meerdere talen.

Apotheek.nl

Metoject Pen Injvlst 17,5mg/0,35ml (50mg/ml) Pen op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Metoject Pen Injvlst 17,5mg/0,35ml (50mg/ml) Pen?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Metoject Pen Injvlst 17,5mg/0,35ml (50mg/ml) Pen veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet autorijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Metoject Pen Injvlst 17,5mg/0,35ml (50mg/ml) Pen in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Metoject Pen Injvlst 17,5mg/0,35ml (50mg/ml) Pen in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?