Flucloxacilline Fres Kabi Injpdr Flacon 2000mg

Flucloxacilline Fres Kabi Injpdr Flacon 2000mg

Fresenius Kabi Nederland BV.
Flucloxacilline Fres Kabi Injpdr Flacon 2000mg

Video's

Bijsluiter

In de bijsluiter van Flucloxacilline Fres Kabi Injpdr Flacon 2000mg staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

Apotheek.nl

Flucloxacilline Fres Kabi Injpdr Flacon 2000mg op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Flucloxacilline Fres Kabi Injpdr Flacon 2000mg?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Flucloxacilline Fres Kabi Injpdr Flacon 2000mg veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet autorijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Flucloxacilline Fres Kabi Injpdr Flacon 2000mg in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Flucloxacilline Fres Kabi Injpdr Flacon 2000mg in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?