Natriumcromoglicaat Bmodesto Gran In Sachet 200mg

Natriumcromoglicaat Bmodesto Gran In Sachet 200mg

Bmodesto BV.
Natriumcromoglicaat Bmodesto Gran In Sachet 200mg

Bijsluiter

In de bijsluiter van Natriumcromoglicaat Bmodesto Gran In Sachet 200mg staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

Apotheek.nl

Natriumcromoglicaat Bmodesto Gran In Sachet 200mg op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Natriumcromoglicaat Bmodesto Gran In Sachet 200mg?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Natriumcromoglicaat Bmodesto Gran In Sachet 200mg veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet autorijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Natriumcromoglicaat Bmodesto Gran In Sachet 200mg in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Natriumcromoglicaat Bmodesto Gran In Sachet 200mg in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Patiëntenorganisaties

Patiëntenorganisaties hebben als doel om de belangen van mensen met een bepaalde ziekte te behartigen.

Mist u iets in dit overzicht?