Salbutamol Novolizer Inhalpd Navul 100mcg/do 200do

Salbutamol Novolizer Inhalpd Navul 100mcg/do 200do

Mylan BV.
Salbutamol Novolizer Inhalpd Navul 100mcg/do 200do

Video's

Bijsluiter

In de bijsluiter van Salbutamol Novolizer Inhalpd Navul 100mcg/do 200do staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

KIJKsluiter

KIJKsluiter is een animatievideo waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van Salbutamol Novolizer Inhalpd Navul 100mcg/do 200do wordt uitgelegd in begrijpelijke spreektaal en is beschikbaar in meerdere talen.

Hoe inhaleren?

Hoe moet u Salbutamol Novolizer Inhalpd Navul 100mcg/do 200do gebruiken? Bekijk de aanvullende instructies van de Stichting IMIS en inhalatorgebruik.nl.

Apotheek.nl

Salbutamol Novolizer Inhalpd Navul 100mcg/do 200do op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Salbutamol Novolizer Inhalpd Navul 100mcg/do 200do?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Salbutamol Novolizer Inhalpd Navul 100mcg/do 200do veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet autorijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Salbutamol Novolizer Inhalpd Navul 100mcg/do 200do in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Salbutamol Novolizer Inhalpd Navul 100mcg/do 200do in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Patiëntenorganisaties

Patiëntenorganisaties hebben als doel om de belangen van mensen met een bepaalde ziekte te behartigen.

Mist u iets in dit overzicht?