Gazyvaro Infvlst Conc 1000mg/40ml (25mg/ml) Flacon

Gazyvaro Infvlst Conc 1000mg/40ml (25mg/ml) Flacon

Stephar BV.
Gazyvaro Infvlst Conc 1000mg/40ml (25mg/ml) Flacon

Bijsluiter

In de bijsluiter van Gazyvaro Infvlst Conc 1000mg/40ml (25mg/ml) Flacon staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Gazyvaro Infvlst Conc 1000mg/40ml (25mg/ml) Flacon?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Gazyvaro Infvlst Conc 1000mg/40ml (25mg/ml) Flacon veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet autorijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Gazyvaro Infvlst Conc 1000mg/40ml (25mg/ml) Flacon in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Gazyvaro Infvlst Conc 1000mg/40ml (25mg/ml) Flacon in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Patiëntenorganisaties

Patiëntenorganisaties hebben als doel om de belangen van mensen met een bepaalde ziekte te behartigen.

Mist u iets in dit overzicht?