Eylea Injectievloeistof 40mg/ml Wwsp 0,09ml

Eylea Injectievloeistof 40mg/ml Wwsp 0,09ml

Bayer BV.
Eylea Injectievloeistof 40mg/ml Wwsp 0,09ml

Bijsluiter

In de bijsluiter van Eylea Injectievloeistof 40mg/ml Wwsp 0,09ml staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

Apotheek.nl

Eylea Injectievloeistof 40mg/ml Wwsp 0,09ml op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Medischwijzer

Relevante informatie binnen handbereik. Vind informatie over ziekten en behandelingen, download of bestel materialen, lees de nieuwste updates en blijf op de hoogte, en nog veel meer.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Eylea Injectievloeistof 40mg/ml Wwsp 0,09ml?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Eylea Injectievloeistof 40mg/ml Wwsp 0,09ml veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet autorijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Eylea Injectievloeistof 40mg/ml Wwsp 0,09ml in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Eylea Injectievloeistof 40mg/ml Wwsp 0,09ml in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Patiëntenorganisaties

Patiëntenorganisaties hebben als doel om de belangen van mensen met een bepaalde ziekte te behartigen.

Mist u iets in dit overzicht?