Morfinesulfaat Aurobindo Retard Tablet Mga 10mg

Morfinesulfaat Aurobindo Retard Tablet Mga 10mg

Aurobindo Pharma BV.
Morfinesulfaat Aurobindo Retard Tablet Mga  10mg

Bijsluiter

In de bijsluiter van Morfinesulfaat Aurobindo Retard Tablet Mga 10mg staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

Apotheek.nl

Morfinesulfaat Aurobindo Retard Tablet Mga 10mg op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Morfinesulfaat Aurobindo Retard Tablet Mga 10mg?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Morfinesulfaat Aurobindo Retard Tablet Mga 10mg veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Medicijnen mee op reis

Of een medicijnverklaring nodig is hangt af van het medicijn, het land waar u naar toe gaat en hoelang u reist.

Rijvaardigheid

Je mag niet autorijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Morfinesulfaat Aurobindo Retard Tablet Mga 10mg in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Morfinesulfaat Aurobindo Retard Tablet Mga 10mg in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?