Colobreathe Inhalpdr 1662500ie + Turbospin

Colobreathe Inhalpdr 1662500ie + Turbospin

Medcor Pharmaceuticals BV.
Colobreathe Inhalpdr 1662500ie + Turbospin

Video's

Bijsluiter

In de bijsluiter van Colobreathe Inhalpdr 1662500ie + Turbospin staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

Hoe inhaleren?

Hoe moet u Colobreathe Inhalpdr 1662500ie + Turbospin gebruiken? Bekijk de aanvullende instructies van de Stichting IMIS en inhalatorgebruik.nl.

Apotheek.nl

Colobreathe Inhalpdr 1662500ie + Turbospin op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Colobreathe Inhalpdr 1662500ie + Turbospin?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Colobreathe Inhalpdr 1662500ie + Turbospin veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet autorijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Colobreathe Inhalpdr 1662500ie + Turbospin in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Colobreathe Inhalpdr 1662500ie + Turbospin in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?