Quetiapine Mylan Tablet Filmomhuld 100mg

Quetiapine Mylan Tablet Filmomhuld 100mg

Mylan BV.
Quetiapine Mylan Tablet Filmomhuld 100mg

Bijsluiter

In de bijsluiter van Quetiapine Mylan Tablet Filmomhuld 100mg staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

KIJKsluiter

KIJKsluiter is een animatievideo waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van Quetiapine Mylan Tablet Filmomhuld 100mg wordt uitgelegd in begrijpelijke spreektaal en is beschikbaar in meerdere talen.

Apotheek.nl

Quetiapine Mylan Tablet Filmomhuld 100mg op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Quetiapine Mylan Tablet Filmomhuld 100mg?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Quetiapine Mylan Tablet Filmomhuld 100mg veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet autorijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Quetiapine Mylan Tablet Filmomhuld 100mg in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Quetiapine Mylan Tablet Filmomhuld 100mg in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?