Leflunomide Tillomed Tablet Filmomhuld 20mg

Leflunomide Tillomed Tablet Filmomhuld 20mg

Glenmark Pharmaceuticals B.v.
Leflunomide Tillomed Tablet Filmomhuld 20mg

Bijsluiter

In de bijsluiter van Leflunomide Tillomed Tablet Filmomhuld 20mg staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

Apotheek.nl

Leflunomide Tillomed Tablet Filmomhuld 20mg op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Leflunomide Tillomed Tablet Filmomhuld 20mg?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Leflunomide Tillomed Tablet Filmomhuld 20mg veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet autorijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Leflunomide Tillomed Tablet Filmomhuld 20mg in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Leflunomide Tillomed Tablet Filmomhuld 20mg in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?