Exforge Hct Tablet Filmomhuld 5/160/25mg

Exforge Hct Tablet Filmomhuld 5/160/25mg

Stephar BV.
Exforge Hct Tablet Filmomhuld  5/160/25mg

Bijsluiter

In de bijsluiter van Exforge Hct Tablet Filmomhuld 5/160/25mg staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Exforge Hct Tablet Filmomhuld 5/160/25mg?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Exforge Hct Tablet Filmomhuld 5/160/25mg veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet autorijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Exforge Hct Tablet Filmomhuld 5/160/25mg in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Exforge Hct Tablet Filmomhuld 5/160/25mg in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?