Voriconazol Mylan Tablet Filmomhuld 50mg

Voriconazol Mylan Tablet Filmomhuld 50mg

Mylan BV.
Voriconazol Mylan Tablet Filmomhuld  50mg

Bijsluiter

In de bijsluiter van Voriconazol Mylan Tablet Filmomhuld 50mg staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

Apotheek.nl

Voriconazol Mylan Tablet Filmomhuld 50mg op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Voriconazol Mylan Tablet Filmomhuld 50mg?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Voriconazol Mylan Tablet Filmomhuld 50mg veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet autorijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Voriconazol Mylan Tablet Filmomhuld 50mg in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Voriconazol Mylan Tablet Filmomhuld 50mg in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?