Flixotide 2000 Inhvlst 1mg/ml Nebule 2ml

Flixotide 2000 Inhvlst 1mg/ml Nebule 2ml

Medcor Pharmaceuticals BV.
Flixotide 2000 Inhvlst 1mg/ml Nebule 2ml

Video's

Bijsluiter

In de bijsluiter van Flixotide 2000 Inhvlst 1mg/ml Nebule 2ml staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

KIJKsluiter

KIJKsluiter is een animatievideo waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van Flixotide 2000 Inhvlst 1mg/ml Nebule 2ml wordt uitgelegd in begrijpelijke spreektaal en is beschikbaar in meerdere talen.

Hoe inhaleren?

Hoe moet u Flixotide 2000 Inhvlst 1mg/ml Nebule 2ml gebruiken? Bekijk de aanvullende instructies van de Stichting IMIS en inhalatorgebruik.nl.

Apotheek.nl

Flixotide 2000 Inhvlst 1mg/ml Nebule 2ml op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Flixotide 2000 Inhvlst 1mg/ml Nebule 2ml?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Flixotide 2000 Inhvlst 1mg/ml Nebule 2ml veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet autorijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Flixotide 2000 Inhvlst 1mg/ml Nebule 2ml in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Flixotide 2000 Inhvlst 1mg/ml Nebule 2ml in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?