Nurofen Voor Kind Suspensie Suikervrij 20mg/ml

Nurofen Voor Kind Suspensie Suikervrij 20mg/ml

Reckitt Benckiser Healthcare B.v.
Nurofen Voor Kind Suspensie Suikervrij 20mg/ml

Bijsluiter

In de bijsluiter van Nurofen Voor Kind Suspensie Suikervrij 20mg/ml staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

Apotheek.nl

Nurofen Voor Kind Suspensie Suikervrij 20mg/ml op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Nurofen Voor Kind Suspensie Suikervrij 20mg/ml?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Nurofen Voor Kind Suspensie Suikervrij 20mg/ml veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet autorijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Nurofen Voor Kind Suspensie Suikervrij 20mg/ml in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Nurofen Voor Kind Suspensie Suikervrij 20mg/ml in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?