Qdenga Injpdr Flacon + Solvens 0,5ml In Wwsp

Qdenga Injpdr Flacon + Solvens 0,5ml In Wwsp

Medcor Pharmaceuticals BV.
Qdenga Injpdr Flacon + Solvens 0,5ml In Wwsp

Bijsluiter

In de bijsluiter van Qdenga Injpdr Flacon + Solvens 0,5ml In Wwsp staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

Muggenwerende maatregelen

Het gebruik van DEET wordt geadviseerd voor bestemmingen waar een risico op malaria, dengue (knokkelkoorts), zika, chikungunya, gele koorts en het westnijlvirus bestaat.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Qdenga Injpdr Flacon + Solvens 0,5ml In Wwsp?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Qdenga Injpdr Flacon + Solvens 0,5ml In Wwsp veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet autorijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Qdenga Injpdr Flacon + Solvens 0,5ml In Wwsp in het verkeer.

Ziektebeeld informatie

Op deze website vindt u informatie over ziektebeelden en aandoeningen.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Qdenga Injpdr Flacon + Solvens 0,5ml In Wwsp in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?