Midazolam Xiromed Opl Oromucosaal 5mg/ml Wws 1,5ml

Midazolam Xiromed Opl Oromucosaal 5mg/ml Wws 1,5ml

Xiromed
Midazolam Xiromed Opl Oromucosaal 5mg/ml Wws 1,5ml

Bijsluiter

In de bijsluiter van Midazolam Xiromed Opl Oromucosaal 5mg/ml Wws 1,5ml staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

Apotheek.nl

Midazolam Xiromed Opl Oromucosaal 5mg/ml Wws 1,5ml op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Benzo informatie KenMed

KenMed: Kennisplatform Medicatie in de Psychiatrie. Benzodiazepines hebben voor- en nadelen. Deze onafhankelijke website geeft duidelijke informatie over benzodiazepines.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Midazolam Xiromed Opl Oromucosaal 5mg/ml Wws 1,5ml?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Midazolam Xiromed Opl Oromucosaal 5mg/ml Wws 1,5ml veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet autorijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Midazolam Xiromed Opl Oromucosaal 5mg/ml Wws 1,5ml in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Midazolam Xiromed Opl Oromucosaal 5mg/ml Wws 1,5ml in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?