Vocabria Injsusp Mva 200mg/ml Flacon 3ml + Toeb

Vocabria Injsusp Mva 200mg/ml Flacon 3ml + Toeb

Medcor Pharmaceuticals BV.
Vocabria Injsusp Mva 200mg/ml Flacon 3ml + Toeb

Bijsluiter

In de bijsluiter van Vocabria Injsusp Mva 200mg/ml Flacon 3ml + Toeb staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

Happi Hiv

De alles-in-1 app die jou als patiënt de mogelijkheid geeft regie te nemen over ziekte en gezondheid. Informatie over medicatie tot berichten van de hiv patiëntenvereniging; van het opnemen van je poli-consult tot het meten van je kwaliteit van leven. Zo ondersteunt de Happi Hiv app jou en je behandelteam maximaal in je behandeling.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Vocabria Injsusp Mva 200mg/ml Flacon 3ml + Toeb?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Vocabria Injsusp Mva 200mg/ml Flacon 3ml + Toeb veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet autorijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Vocabria Injsusp Mva 200mg/ml Flacon 3ml + Toeb in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Vocabria Injsusp Mva 200mg/ml Flacon 3ml + Toeb in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Patiëntenorganisaties

Patiëntenorganisaties hebben als doel om de belangen van mensen met een bepaalde ziekte te behartigen.

Mist u iets in dit overzicht?