Valaciclovir Aurobindo Tablet Filmomhuld 500mg

Valaciclovir Aurobindo Tablet Filmomhuld 500mg

Aurobindo Pharma BV.
Valaciclovir Aurobindo Tablet Filmomhuld 500mg

Bijsluiter

In de bijsluiter van Valaciclovir Aurobindo Tablet Filmomhuld 500mg staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

Apotheek.nl

Valaciclovir Aurobindo Tablet Filmomhuld 500mg op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Valaciclovir Aurobindo Tablet Filmomhuld 500mg?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Valaciclovir Aurobindo Tablet Filmomhuld 500mg veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet autorijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Valaciclovir Aurobindo Tablet Filmomhuld 500mg in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Valaciclovir Aurobindo Tablet Filmomhuld 500mg in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?