Praluent Injvlst 300mg/2ml (150mg/ml) Pen

Praluent Injvlst 300mg/2ml (150mg/ml) Pen

Sanofi BV.
Praluent Injvlst 300mg/2ml (150mg/ml) Pen

Video's

Bijsluiter

In de bijsluiter van Praluent Injvlst 300mg/2ml (150mg/ml) Pen staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

Apotheek.nl

Praluent Injvlst 300mg/2ml (150mg/ml) Pen op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Fabrikant informatie

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Praluent Injvlst 300mg/2ml (150mg/ml) Pen?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Praluent Injvlst 300mg/2ml (150mg/ml) Pen veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet autorijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Praluent Injvlst 300mg/2ml (150mg/ml) Pen in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Praluent Injvlst 300mg/2ml (150mg/ml) Pen in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?